Dagvoorzitterschap

Op zoek naar een gespreksleider voor een seminar of ondernemersbijeenkomst, een dagvoorzitter voor een (business) event, of een ervaren spreker voor een (publieks)evenement? Let’s get connected!

Met flair, oog voor inhoud en oprecht geïnteresseerd, maar ook kritisch, warm en met een vleugje humor is hoe de presentatiestijl van Ingrid veelal wordt omgeschreven:

Cor Spek, Ondernemend Altena, initiatiefnemer BizAwards Altena 2017:
"BizAwards Altena 2017 bleek een event waar zaken naadloos op elkaar aansloten. Dat kan ook gezegd worden van dagvoorzitter én ondernemer Ingrid Adriaanse. Zij bleek een goed voorbereide, professioneel presenterende gastvrouw op het grote BizAwards-podium. Met alle charme vandien onderwierp zij de genomineerden aan een prettig tweegesprek. Met ter zake doende vragen. Het volle programma werd vlotjes afgewerkt. Zij wist daarbij steeds een interactief bruggetje te slaan tussen podium en publiek. Kortom, mede dankzij Ingrid Adriaanse werd BizAwards Altena 2017 een avond vol quality time in een regio met boeiend ondernemerschap. Het zette de juiste toon voor editie 2018."

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw seminar, of (business) event?

Persvoorlichting | Rotterdam Festivals

Blijf op de hoogte en ontvang automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief!

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE