Business 010 | Productie & Presentatie

Business 010 is een zaken programma 'met ballen'. Verfrissend in aanpak en met een vleugje Rotterdamse humor. De talkshow is tussen april en augustus 2017 uitgezonden op RTL 7 en RTL Z, dé zender voor ondernemend Nederland. De afleveringen zijn terug te zien op RTL XL: https://www.rtl.nl/gemist/business-010/

Met 'opgestroopte mouwen' gaat presentator Kevin Brouwer in een reeks van acht afleveringen in gesprek met succesvolle en gerenommeerde ondernemers uit zowel Rotterdam als de rest van het land. Uiteenlopende (nationale en internationale) trends en ontwikkelingen in het bedrijfsleven passeren de revue. De studiogesprekken worden afgewisseld met een kijkje in de keuken bij de ondernemer door acteur/regisseur John Buijsman en verslaggeving in het werkveld (Ingrid Adriaanse).

Business 010 is opgericht, geproduceerd en gepresenteerd door ondernemers Kevin Brouwer (Stay in Touch Media) en Ingrid Adriaanse (Write Now Publicity) vanuit een gezamenlijke passie voor de stad Rotterdam én ondernemerschap. Met als doel om ondernemers een multimediaal platform te bieden (tv, online, events) waarbij stad en regio landelijk op de kaart worden gezet.

Persvoorlichting | Rotterdam Festivals

Business 010 in de media

 • Rijnmond Business Coverstory
 • Televisie met uitzicht maken
 • RTL Z lanceert nieuw business programma
 • Nieuwe talkshow met Bekend Nederland
 • Rijnmond Business Coverstory

  Landelijk televisieprogramma Business 010 gebruikt de stad Rotterdam als decor.

  Een jaar geleden kenden zelfstandig ondernemers Ingrid Adriaanse en Kevin Brouwer elkaar nog niet. Na een werkontmoeting in het Rotterdamse was de klik echter meteen zo groot, dat een vervolgafspraak al snel werd gemaakt.

 • Televisie met uitzicht maken

  Televisie produceren met als decor de Nieuwe Maas, het Noordereiland en Zuid. Dat niemand daar eerder aan dacht. Horecaondernemer Ron Sterk, bekend van onder meer Holy Smoke en NRCafé, maakt het mogelijk. Hij blaast het paviljoen aan de Boompjes nieuw leven in. De makers van de talkshow Business 010 geven ondernemend Nederland tijdens de opnames in februari in het paviljoen een podium. De uitzendingen zijn vanaf april 2017 te zien op RTL Z.

 • RTL Z lanceert nieuw business programma

  Een zakenprogramma met ballen en net een tikje anders. Dat claimt Business 010 te zijn. Een nieuwe talkshow gericht op ondernemend Nederland, uitgezonden vanuit de Boompjes 701 in Rotterdam. Vanaf 1 april 2017 wekelijks te zien op RTL Z.

 • Nieuwe talkshow met Bekend Nederland

  Met een nieuwe talkshow gaan Kevin Brouwer, John Buijsman en Ingrid Adriaanse het hebben over het ondernemen in Nederland. Verschillende gasten schuiven aan om te praten over de hoogte- en dieptepunten van ondernemen. Zij delen hun eigen persoonlijke verhaal met het Nederlandse publiek.

Blijf op de hoogte en ontvang automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief!

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE