TV | Presentatie

Write Now Publicity is ervaren in het ontwikkelen, uitvoeren en presenteren van TV formats. Samen met Kevin Brouwer lanceerde Ingrid Adriaanse in het voorjaar van 2017 de nieuwe talkshow Business 010. Een talkshow voor ondernemend Nederland, geproduceerd vanuit het hart van Rotterdam: Evenementenlocatie de Boompjes. Met uitzendingen op RTL 7 en RTL Z. Benieuwd hoe het medium tv uw marketingcommunicatiestrategie kan ondersteunen? Of bent u op zoek naar een ervaren dagvoorzitter voor een zakelijke bijeenkomst of een (business) event?

TV | Presentatie

Te zien op  en 

Productie

Business 010 is een nieuwe talkshow, uitgezonden vanuit het hart van Rotterdam. Een zaken programma 'met ballen'. Verfrissend in aanpak en met een vleugje Rotterdamse humor. Business 010 is opgericht, geproduceerd en gepresenteerd door ondernemers Kevin Brouwer (Stay in Touch Media) en Ingrid Adriaanse (Write Now Publicity) vanuit een gezamenlijke passie voor de stad Rotterdam én ondernemerschap. Met als doel om ondernemers een multimediaal platform te bieden (tv, online, events) waarbij stad en regio landelijk op de kaart worden gezet.

Verslaggeving

De studiogesprekken worden afgewisseld met een kijkje in de keuken bij de (kleinere) ondernemers door theatermaker John Buijsman en verdiepende verslaggeving in het werkveld door Ingrid Adriaanse. Sterk op inhoud, met Rotterdamse mentaliteit en een vleugje humor!

Presentatie

Speciaal onderdeel van Business 010 was het wekelijks terugkerende item ‘de Klapstoel’. Bekende Nederlanders, politici en inspirerende ondernemers werden door Ingrid Adriaanse kort bevraagd over bijzondere projecten op bijzondere locaties.

Interviews

Partners, ondernemers en andere geïnteresseerden konden in februari 2017 de opnames van de talkshow bijwonen op Evenementenlocatie de Boompjes. Verslaggeving ter plaatse werd verzorgd door Ingrid Adriaanse, waarbij zij in gesprek gaat met tafelgasten en publiek.

Dagvoorzitterschap

Op zoek naar een gespreksleider voor een seminar of ondernemersbijeenkomst, een dagvoorzitter voor een (business) event, of een ervaren spreker voor een (publieks)evenement? Write me!

Laat je gegevens achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief !

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE