Music Generations

Muziek is van alle culturen en generaties. Het verbroedert, brengt mensen samen en verbindt. Daarom creëert Music Generations sinds 2005 een muzikale ontmoeting tussen culturen en generaties. Samen krijgen zij podium tijdens tal van optredens, waaronder tijdens het Bevrijdingsfestival Rotterdam en het meerdaagse festival Rotterdam Unlimited. Write Now Publicity verzorgde de publiciteit voor de audities, workshops, masterclasses en events.

Persvoorlichting | Rotterdam Festivals

Music Generations in de media

 • Masterclass Typhoon geeft energie!
 • Workshop Ntjam Rosie
 • Masterclass door powervrouwen
 • Masterclass en concert van Sharon Doorson
 • Masterclass Typhoon geeft energie!

  Zijn carrière zit enorm in de lift. Zijn album Lobi da Basi (liefde is de baas) werd met lovende kritieken ontvangen. Hij staat op menig festival en was lang te zien als vaste huisband bij De Wereld Draait Door. We hebben het hier over zanger, rapper en spoken word artist Typhoon wiens populariteit met nog altijd met de dag lijkt toe te nemen. Speciaal voor Music Generations verzorgde hij een masterclass en optreden in Rotown Rotterdam.

 • Workshop Ntjam Rosie

  "Als ik nu ook maar iets kan betekenen in die hele reis van bewustzijn, bijvoorbeeld door middel van muziek, een goed gesprek, een workshop, over World Vision praten, een kind sponsoren, dat doe ik graag met plezier." De zangeres, die oorspronkelijk uit Kameroen komt, vertelde waar haar gevoel om dit te doen vandaan komt. Beluister het interview op FunX

 • Masterclass door powervrouwen

  Zangeressen Ntjam Rosie, Ming en Shirma Rouse verzorgden workshops en masterclasses voor aanstormend talent van Music Generations. Met behulp van deze Rotterdamse ‘powervrouwen’ werden auditanten klaargestoomd voor diverse optredens voor onder andere het Rotterdamse Bevrijdingsfestival en Rotterdam Unlimited.

 • Masterclass en concert van Sharon Doorson

  Jouw muziek brengen en optreden in volle zalen tijdens een theatertournee door Nederland. Met dat idee nodigde Stichting Music Generations muzikale jongeren (14-25 jaar) en ouderen (50+) uit voor een masterclass van zangeres Sharon Doorson in het Talentenhuis in Amsterdam met aansluitend een gezamenlijk concert in Theater de Meervaart.

Laat je gegevens achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief !

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE