About Freedom

About Freedom is een internationaal festival over vrijheid dat de dialoog én de zintuigen van haar bezoekers prikkelt. Het festival brengt bijzondere verhalen, gedachten, beelden en de smaak van vrijheid samen in een inhoudelijk en sfeervol programma voor jong en oud.

Speciaal ter viering van 70 jaar bevrijding ging About Freedom on tour. Daarbij deed het steden aan die zijn gelegen op de historische route van de bevrijders. Met een start in het zuidelijkste puntje van Limburg, dat als eerste werd bevrijd in september 1944, reisde de vrijheidskaravaan verder van Zuid naar Noord om in juni 2015 op de Waddeneilanden te eindigen op het Oerol Festival. Write Now Publicity was verantwoordelijk voor de regionale en nationale publiciteit en de overall marketingcommunicatiestrategie- en uitvoering.

Persvoorlichting | Rotterdam Festivals

About Freedom in de media

 • Karavaan volgt route van bevrijders
 • Vrijheidskaravaan begint in Breda
 • The Kitchentable Series
 • Karavaan volgt route van bevrijders

  De karavaan van het About Freedom Film & Festival volgde ter viering van 70 jaar bevrijding in 2015 de historische route van de bevrijders. De tocht startte in het zuidelijkste puntje van Limburg, omdat dat gebied op 12 september 1944 als eerste werd bevrijd, en eindigde in juni 2015 op de Waddeneilanden tijdens het Oerol Festival.

 • Vrijheidskaravaan begint in Breda

  De karavaan die de route van de bevrijders gaat volgen, ging van start in Breda. Daarna volgden nog minimaal elf steden door heel Nederland, zoals Vlissingen, Blerick, Venlo, Den Haag, Rotterdam en Groningen in verband met de viering van 70 jaar vrijheid. Het evenement nam 9 maanden in beslag.

 • The Kitchentable Series

  Het hart van het festival wordt gevormd door ‘the Kitchentable Series’; een serie van 10 korte films uit 8 landen waarin mensen van verschillende generaties aan de keukentafel praten over vrijheid en de betekenis van vrijheid. Deze actuele verhalen nodigen ook het publiek ter plaatse uit tot een dialoog aan de mobiele keukentafel, waar fooddesigner Ralph Geerts “de smaak van vrijheid” bereidt. Met daarnaast tal van optredens, talkshows, cabaret en meer is About Freedom een festival voor iedereen die de vrijheid wil vieren.

Laat je gegevens achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief !

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE