Special Projects

Write Now Publicity verzorgt advies en ondersteuning op verschillende niveaus bij grote en kleinere projecten en special events. Van creatieve conceptontwikkeling tot sponsorwerving en relatiemanagement. Write Now Publicity denkt mee, praat mee en schrijft mee. Voor het creëren van draagvlak en het bereiken van (het grote) publiek.
Meer weten?

Special Projects

In opdracht van Rotterdam Festivals en de gemeente Rotterdam was Write Now Publicity binnen deze culturele manifestatie verantwoordelijk voor het totale mediabeleid en de sponsorwerving.

In 2017 is het 350 jaar geleden dat de Vrede van Breda gesloten is. De Vrede Fontein vormde de blikvanger van deze manifestatie. Write Now Publicity verzorgde de persvoorlichting en bood ondersteuning en advies op het gebied van de marketing- en communicatiestrategie.

Stichting “Beatrix - met Hart en Ziel” werd in 2013 opgericht in opdracht van het Nationaal Comité Inhuldiging. Met als doel het organiseren van een landelijk dankevenement ter ere van voormalige Koningin van Nederland, nu HKH Prinses Beatrix. Write Now Publicity was in opdracht van de gemeente Rotterdam en Rotterdam Festivals mede verantwoordelijk voor het (marketing)communicatie- en persbeleid. Dit in nauwe samenwerking met o.a. de RVD.

Operadagen Rotterdam is een internationaal opera en muziektheaterfestival. Meer dan ooit durven zangers, musici, acteurs, regisseurs en vormgevers de klassieke operawerken naar hun eigen hand te zetten. In 2015 beleefde het festival haar 1e kroonjaar. Write Now Publicity verzorgde de publiciteit.

About Freedom is een internationaal festival over vrijheid. Het festival brengt het bijzondere verhalen, gedachten, beelden en de smaak van vrijheid samen in een inhoudelijk en sfeervol programma voor jong en oud. Speciaal ter viering van 70 jaar bevrijding volgde de vrijheidskaravaan in 2014/2015 de historische route van de bevrijders waarbij in totaal elf steden werden aangedaan. Write Now Publicity verzorgde de marketing, communicatie en pr.

Muziek is van alle culturen en generaties. Het verbroedert, brengt mensen samen en verbindt. Daarom creëert Music Generations sinds 2005 een muzikale ontmoeting tussen culturen en generaties. Samen krijgen zij podium tijdens tal van optredens, waaronder tijdens het Bevrijdingsfestival Rotterdam en het meerdaagse festival Rotterdam Unlimited. Write Now Publicity verzorgde de publiciteit voor de audities, workshops, masterclasses en events.

De jaarlijks terugkerende Open Monumentendag staat in 2017 in het teken van ‘boeren, burgers en buitenlui’. Write Now Publicity verzorgt dit jaar de publiciteit van het programma in Breda.

Het nieuwe festival La Breda laat jong en ouder publiek kennismaken met een relatief nieuw begrip: Live Art. Write Now Publicity voorziet de festivalorganisatie van strategisch advies op het gebied van marketingcommunicatie, relatie- en citymarketing.

Het grootste gospelfestival van Nederland is terug van weggeweest! Speciaal ter viering van 50 jaar Bijlmer en 50 jaar Black Gospel in Nederland werd het congrescentrum van de Amsterdam Arena op zaterdag 2 december 2017 omgetoverd tot een waar gospelparadijs. Write Now Publicity maakte voor de gelegenheid graag een uitstapje naar Amsterdam en verzorgde de pr voor het evenement.

Laat je gegevens achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief !

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE