Rotterdam Festivals

In opdracht van Rotterdam Festivals geeft Write Now Publicity met regelmaat invulling aan diverse projecten ter ondersteuning van het Rotterdamse evenementenbeleid. Strategisch meedenken met festivalclusters binnen de gevarieerde evenementenkalender, het creëren van awareness voor verbindingen tussen onderwijs, ondernemers en festivalorganisatoren en het stimuleren van cultuurparticipatie van Rotterdammers vormen daarbij de kern.

Persvoorlichting | Rotterdam Festivals

Rotterdam Festivals in de media

Klik op onderstaande foto's voor meer projectinformatie

 • IFEA World Festival & Event City
 • Rotterdam weer aantrekkelijk voor dancescene
 • Festivals en onderwijs kunnen gezamenlijk rendement halen
 • Zomer vol architectuur in Rotterdam
 • 5x leuke zomerfestivals in Rotterdam
 • IFEA World Festival & Event City

  Rotterdam voert vele nationale en internationale lijstjes aan. Zo ook op festivalgebied. In september 2016 werd de stad opnieuw uitgeroepen tot IFEA World Festival & Event City. In totaal werd de award aan acht steden uitgereikt, waaronder Dubai, Philadelphia, Jinju City en Sydney. De prijs werd eerder aan Rotterdam toegekend in 2010. Write Now Publicity verzorgde de pr.

 • Rotterdam weer aantrekkelijk voor dancescene

  Rotterdam biedt steeds meer ruimte aan (nieuwe) dance festivals. Dankzij de inzet van nieuwe buitenruimtes als het Kralingse Bos en het Roel Langerak Park krijgen eigentijdse festivalinitiatieven letterlijk en figuurlijk de ruimte in de stad. Write Now Publicity bracht het dance cluster onder de aandacht van de pers.

 • Festivals en onderwijs kunnen gezamenlijk rendement halen

  Rotterdamse festivalorganisatoren en onderwijsinstellingen weten elkaar steeds beter te vinden. Kennisdeling tussen beide sectoren leidt de laatste jaren tot vruchtbare samenwerkingen. Een gunstige ontwikkeling volgens Rotterdam Festivals die dergelijke kansrijke kruisbestuivingen actief stimuleert. En dat verdient de nodige media-aandacht. Write Now Publicity zette zich daarvoor in.

 • Zomer vol architectuur in Rotterdam

  Rotterdam staat in de schijnwerpers als architectuurstad bij uitstek. Bouwprojecten als het Centraal Station, De Rotterdam van Rem Koolhaas en de kleurrijke markthal zijn slechts enkele voorbeelden van bijzondere architectuur die de stad een duidelijke signatuur geven. Reden temeer voor een overkoepelende campagne ter promotie van de Rotterdamse architectuur en architectuurfestivals. Write Now Publicity verzorgde de publiciteit.

 • 5x leuke zomerfestivals in Rotterdam

  Rotterdam bruist en misschien nog wel het meest in de zomer. Voor een leuk festival hoef je echt niet altijd de grens over of een urenlange treinreis te maken. In Rotterdam is namelijk genoeg te doen. Vooral in de zomer is er in de Maasstad elk weekend wel een park te vinden, waar je kan chillen op goede muziek en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Metro Rotterdam zet vijf festivals die je niet mag missen deze zomer voor je op een rij.

Laat je gegevens achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief !

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE