PR | Communicatie

Write Now Publicity is proactief in persbenadering, creatief in oplossingen en strategisch in aanpak. Met een neus voor nieuws en oog voor detail verzorgt Write Now Publicity de pr en communicatie voor producten, merken, organisaties en events. Van het schrijven van een persbericht, tot het opzetten van een strategisch mediabeleid, van het verlenen van pr ondersteuning tot het verzorgen van woordvoering en van het opzetten van een marketingcommunicatiestrategie tot het verstrekken van (corporate) communicatieadvies. Vergroot je bereik en versterk je imago!
Meer weten?

PR | Communicatie

In opdracht van Rotterdam Festivals geeft Write Now Publicity met regelmaat invulling aan diverse projecten ter ondersteuning van het Rotterdamse evenementenbeleid. 

Een ultieme combinatie: Het verzorgen van de persvoorlichting voor wereldstad Rotterdam! In dienst van Rotterdam Marketing (nu Rotterdam Partners) is enkele jaren bijgedragen aan de promotie van Rotterdam op regionaal, nationaal en internationaal niveau. 

Ondernemers in het zonnetje zetten, werken aan een sterk imago en medewerkers gemotiveerd houden. Dat vraagt om een stevige communicatieaanpak op meerdere niveaus. Voor de Kamer van Koophandel verzorgde Write Now Publicity communicatieadvies en ondersteuning rond de grootschalige reorganisatie en de pr aanpak voor de regionale ondernemersprijzen.

Het zijn roerige tijden in de zorg. En dat vraagt om een specifieke en vooral secure communicatieaanpak.  Voor de grootste aanbieder van wonen, zorg en diensten voor ouderen in de stadsregio Rotterdam bood Write Now Publicity ondersteuning op het gebied van communicatieadvies, persvoorlichting en woordvoering.

Een stoer merk in een dynamische branche. Hoe behoud je een stevige positie en blijf je de markt een stap vooruit? Daar komt de kracht van communicatie om de hoek kijken! Met een klein, bevlogen team is meegebouwd aan de positionering van SLAM!FM, SLAM!TV en SLAM!EVENTS.

Holiday on ice en hip? Misschien niet direct de eerste associatie die je maakt. Maar, met een ijzersterke traditie van ruim 60 jaar wist de nog altijd populaire ‘ijsrevue’ onder de vlag van Joop van den Ende grote successen te boeken.  De PR aanpak sloot daar naadloos bij aan met vele persevents en mediaproducties on the roll.

Laat je gegevens achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief !

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE