About

Write Now Publicity is opgericht door zelfstandig onderneemster Ingrid Adriaanse. Een gedreven Rotterdamse onderneemster die letterlijk ‘de handen uit de mouwen steekt’. Met passie voor het vak, een neus voor nieuws en een liefde voor de stad Rotterdam.

“Werken vanuit een doordachte strategie en dan vooral doorpakken. Dat kenmerkt mijn werkwijze. Het verbinden én creëren van kansen om zo toegevoegde waarde te leveren. Enthousiast, betrokken en creatief. Met een luisterend oor voor klant en opdrachtgever en altijd met oog voor belangen, mensen en kwaliteit.

Met circa 15 jaar ervaring, zet ik mij (projectmatig) in voor zowel de commerciële als de culturele sector, voor mediabedrijven en (semi)overheidsinstellingen. Als persvoorlichter en woordvoerder, maar ook als (corporate)communicatieadviseur, marketeer en project/event coördinator. Meekijken en meedenken bij een specifiek onderdeel binnen een proces, of een project volledig uit handen nemen? Bij mij kan het allebei.

Afhankelijk van de opdracht werk ik veelvuldig samen met een team van professionals bestaande uit conceptontwikkelaars, projectmanagers, ontwerpers, webdesigners, filmmakers, marketeers en copywriters. Passend bij de omvang en de aard van een project kan een team op maat worden samengesteld. Dit biedt minimale overheadkosten en maximale flexibiliteit.

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

About Write Now Publicity

Laat je gegevens achter en ontvang automatisch onze nieuwsbrief !

© WRITE NOW PUBLICITY

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

POWERED BY YOURSITE